Ale to już było…

/Ale to już było…
Ale to już było…2020-01-27T16:14:43+00:00

20.12.2019 r. Odbyło się spotkanie tatusiów. Z przyczyn technicznych oraz wspaniałej integracji zdjęć nie wykonano:)

15.12.2019 r. W Niedrzwicy Kościelnej obyło się spotkanie Świąteczne z Wiatrakami. Serdecznie dziękuję wszystkim za obecność, wspólnie spędzony czas oraz kolędowanie. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzą Wiatraki – niech te nadchodzące Święta będą okazją do dbania o relacje rodzinne:)

20.11.2019 r. Odbyło się spotkanie rodziców dzieci z niepełnosprawnościami, na którym robiliśmy bilans plusów i minusów rodziców aktywnych zawodowo oraz tych, którzy są na świadczeniu pielęgnacyjnym. Dziękuje z całego serca Pani Magdalenie Lipiec-Jaremek, która poprowadziła to spotkanie oraz rodzicom, którzy wzięli udział w tym wydarzeniu. Fragmenty naszego spotkania do wysłuchania: Radio Lublin

15.11.2019 r. Integracje mamusiek uważam za udaną. Jedyny mankament tego spotkania to mała ilość czasu. Dziękuję Wam kochane za obecność i pozytywna energie. Wieczór w waszym towarzystwie to same pozytywy!!!

13.11.2019 r. Odbyło się „Spotkanie na temat rozwoju seksualnego naszych dzieci” z Panią Anną Prokopiak, która przekazała nam ogromną ilość cennej wiedzy i humoru. Pani Aniu dziękujemy bardzo.

10.07.2019 r. Warsztat z Magdaleną Adamowską „Jak sobie radzić z trudnymi emocjami”.

19.06.2019 r. Warsztat z Magdaleną Adamowską „Jak sobie radzić z trudnymi emocjami”.

12.06.2019 r. Zwiedzamy Muzeum Wsi Lubelskiej.

8.06.2019 r. Wiatraki na Rodzinnym Festynie Zdrowotnym.

5.06.2019 r. Warsztat z Aleksandra Paszkiewicz (dyplomowanym coachem i trenerem rozwoju osobistego) „Jak odkryć w sobie ukryte talenty”. Dziękujemy z całego serca za poprowadzone warsztaty a wszystkim uczestnikom dziękujemy za obecność i zaangażowanie.

02.06.2019 r. Odbyła się rodzinna rekreacja z Wiatrakami. Pojechaliśmy kolejką wąskotorowa z Karczmisk do Opola a później do Polanówki na ognisko. Pogoda nam dopisała. Dziękujemy wszystkim rodzinom, które spędziły z nami czas.

22.05.2019 r. W „Chacie na końcu świata” odbył się warsztat poprowadzony przez Magdę Adamowska „Jak radzić sobie z trudnymi emocjami”. Magda opowiedziała nam o emocjach.

08.05.2019 r. Spojrzenie na Lublin z góry – Wieża Trynitarska. Piękna pogoda zamówiona przez Wiatraki, naładowaliśmy się pozytywnie dobrą słoneczną energią.

02.04.2019 r. W Trybunale Koronnym odbyła się konferencja „Jak być szczęśliwym rodzicem wyjątkowego dziecka”. Została zorganizowana przez Fundację Wiatraki oraz Urząd Miasta Lublin.